Aanbieding! Lavanto Vita Bekijk groter

Keukenkraan Lanesto Vita, 264,63 euro

Lanesto is vanaf 2018 de nieuwe merknaam voor dit artikel.

Deze mengkraan is van massief RVS en heeft een keramisch binnenwerk. Eenvoudige aansluiting via flexibele slangen. Uitsparing in het blad, 35 mm. Vijf jaar garantie mits gemonteerd in combinatie met filterstopkranen.

Details

Lanesto

D-250431

New product

€ 294,03 incl. BTW

€ 264,63 incl. BTW

-10%

Gratis verzending vanaf €35,-
  • Eenhendelmengkraan van RVS.
  • Uitstroomhoogte 12,8 cm.
Productcode 250431

Lanesto kranen garantie

Garantie

Al onze kranen zijn kwaliteitsproducten en gecontroleerd voor verzending. Als naar uw mening desondanks de geleverde artikelen bij aflevering of kort daarna gebreken vertonen, neem dan contact met ons op via info@koopsels.nl U dient altijd het ordernummer te vermelden en de klacht duidelijk te omschrijven om de afhandeling niet onnodig te vertragen.

Lanesto® kranen:

Eerste tot en met vijfde gebruiksjaar garantie op onderdelen. Na het eerste gebruiksjaar worden voorrijkosten (€ 48,00 incl. btw) en arbeid (€ 60,50 incl. btw) in rekening gebracht. Twee jaar na aankoop worden alle kosten voor reparatie doorberekend aan de consument.
Bij de Lanesto®-kranen geldt: indien er geen filterstopkranen worden gemonteerd dan vervalt de garantie in geval van lekkage en klachten over het binnenwerk en worden de kosten van het servicebezoek in rekening gebracht.

Lanesto is vanaf 2018 de nieuwe merknaam van Lavanto. Dit heeft geen gevolg voor de lopende garantiejaren.