Aanbieding! Kokendwaterset, Selsiuz, Osiris Design Cone Arc, kraan, Sturdy Black, rond, RVS, Titanium Combi Extra boiler, 1.756,55 euro Bekijk groter

Kokendwaterset, Selsiuz, Osiris Design Cone Arc, kraan, Sturdy Black, rond, RVS, Titanium Combi Extra boiler, 1.756,55 euro

Deze kokendwaterkraan is exclusief ontworpen door Osiris Hertman. Kenmerkend zijn de conische details en de elektronische bediening in de linkerknop. Vervaardigd uit massief rvs en de gekleurde kranen hebben een pvd finish waarbij de rvs structuur behouden blijft.

Details

Selsiuz by Osiris Design

D-350409

New product

€ 1.849,00 incl. BTW

€ 1.756,55 incl. BTW

-5%

Gratis verzending vanaf €35,-

De drukknop aan de zijkant van de kraan is stijlvol en functioneel.Voor kokendwater drukt u twee keer op de elektronische knop.

  • Direct 100° kokend water
  • 100% RVS
  • Safe touch, buitenzijde wordt niet heet
  • 360° draaibare uitloop
  • Aparte binnenleiding voor kokend water
  • Rustige waterstraal, spettert niet
  • Eco start functie
  • Kinderveilig door Click Click Go systeem
  • elektronische bediening
  • Greep draait naar voren

Productcode 350409
Kleur Sturdy Black
Boiler Titanium Combi extra
Incl. Cooler Nee

Selsiuz Titanium Combi Extra boiler

.Bij deze boiler is het waterreservoir gemaakt van Titanium. Titanium is zeer sterk, licht en corrosiebestendig materiaal, daarnaast is het bestand tegen extreme temperatuurschommelingen. Niet voor niets wordt dit metaal veel toegepast in de vliegtuigindustrie en voor medische toepassingen.

Een ander voordeel van titanium is dat kalk niet goed aan dit materiaal hecht. Door de slechte hechting van kalk en de hoge corrosiebestendigheid is bij deze boiler een filter niet verplicht bij een hardheid boven 10dH. Uiteraard kan een filter wel toegepast worden voor smaakverbetering en voor het filteren van andere stoffen uit het water.

Op de titanium boiler wordt uitgebreide garantie gegeven;
Standaard: 2 jaar garantie
                   3 jaar garantie (na registratie op www.selsiuz.com)
Extra:          5 jaar garantie op corrosie van de boiler

Deze 5 liter boiler levert 3,7 liter kokend water van 100 °C en kan ook direct warm water van 55 °C leveren. De boiler is in 18 minuten weer opgewarmd.
Met een Combi Extra boiler is direct kokend water beschikbaar.

Met de Combi Extra boiler heeft u ook direct onbeperkt warm water beschikbaar. Het meegeleverde Hotfill mengventiel wordt aangesloten op de warm waterleiding. U heeft direct warm water beschikbaar, zodra de CV warm water aanvoert zal het mengventiel hiernaar overschakelen en tapt u onbeperkt warm water. Houdt er dus rekening mee dat bij deze aansluiting een koud en warm waterleiding aanwezig moet zijn. 

Materiaal boiler Titanium
Spanning 230 V, 50 hertz
Vermogen 2,2 kWh
Inhoud 5 liter
Opwarmtijd 18 minuten
Stand-by verbruik 16 W
Boiler hoogte 398 mm
Boiler diameter 225 mm
Kraangat 35 mm
Werkdruk 8 bar
Output 100 °C 3,6 liter
Output 55 °C onbeperkt
Hotfill aansluiting ja