Aanbieding! Keukenkraan Grohe, Ambi, Chroom Bekijk groter

Keukenkraan Grohe, Ambi, Chroom, 338,80 euro

Grohe keukenkraan.

Deze tweehendel mengkraan heeft een hoge draaibare uitloop. Eenvoudige aansluiting via flexibele slangen. Uitsparing in het blad, 35 mm. Vijf jaar garantie mits gemonteerd in combinatie met filterstopkranen.

Details

Grohe

D-250259

New product

€ 423,50 incl. BTW

€ 338,80 incl. BTW

-20%

Gratis verzending vanaf €35,-
  • Tweehendel mengkraan.
  • Uitstroomhoogte 25,2 cm.
  • Chroom.
  • Vijf jaar garantie mits gemonteerd in combinatie met filterstopkranen.
Productcode 250438

Grohe kranen garantie

Garantie

Al onze kranen zijn kwaliteitsproducten en gecontroleerd voor verzending. Als naar uw mening desondanks de geleverde artikelen bij aflevering of kort daarna gebreken vertonen, neem dan contact met ons op via info@koopsels.nl U dient altijd het ordernummer te vermelden en de klacht duidelijk te omschrijven om de afhandeling niet onnodig te vertragen.

Grohe kranen:

Eerste tot en met vijfde gebruiksjaar garantie op onderdelen. Na het eerste gebruiksjaar worden voorrijkosten en arbeidsloon in rekening gebracht. Bij het niet correct monteren en onderhoud vervalt de garantie.
Voor het snel en efficiënt melden van een klacht dient u uw klacht te mailen naar info@koopsels.nl Zodra u uw melding heeft verzonden, ontvangt u automatisch een ontvangstbevestiging per e-mail. Afhankelijk van de klacht krijgt u telefonisch advies of een nieuw onderdeel, of komt er een servicemonteur bij u langs.