Aanbieding! Keukenkraan Lanesto Florence 200, Chroom Bekijk groter

Keukenkraan Lanesto Florence 200, Chroom, 204,73 euro

Lavanto was tot2018 de merknaam voor dit artikel.

Deze mengkraan heeft een extra lange handel en een uittrekbare handdouche . Eenvoudige aansluiting via flexibele slangen. Uitsparing in het blad, 35 mm. Vijf jaar garantie mits gemonteerd in combinatie met filterstopkranen.

Details

Lanesto

D-250075

New product

€ 227,48 incl. BTW

€ 204,73 incl. BTW

-10%

Gratis verzending vanaf €35,-
  • Eenhendelmengkraan.
  • Uitstroomhoogte 13,5 cm.
  • Chroom.
  • Vijf jaar garantie mits gemonteerd in combinatie met filterstopkranen.
Productcode 250438

Lanesto kranen garantie

Garantie

Al onze kranen zijn kwaliteitsproducten en gecontroleerd voor verzending. Als naar uw mening desondanks de geleverde artikelen bij aflevering of kort daarna gebreken vertonen, neem dan contact met ons op via info@koopsels.nl U dient altijd het ordernummer te vermelden en de klacht duidelijk te omschrijven om de afhandeling niet onnodig te vertragen.

Lanesto® kranen:

Eerste tot en met vijfde gebruiksjaar garantie op onderdelen. Na het eerste gebruiksjaar worden voorrijkosten (€ 48,00 incl. btw) en arbeid (€ 60,50 incl. btw) in rekening gebracht. Twee jaar na aankoop worden alle kosten voor reparatie doorberekend aan de consument.
Bij de Lanesto®-kranen geldt: indien er geen filterstopkranen worden gemonteerd dan vervalt de garantie in geval van lekkage en klachten over het binnenwerk en worden de kosten van het servicebezoek in rekening gebracht.

Lanesto is vanaf 2018 de nieuwe merknaam van Lavanto. Dit heeft geen gevolg voor de lopende garantiejaren.