Koopsels, een gekke naam voor een webshop met artikelen tegen te gekke prijzen. Kijk maar! We hebben lang niet alles, maar wat we hebben is spot goedkoop. Dat komt omdat we restpartijen en kleinere voorraden overnemen. Daardoor is de voorraad beperkt en de prijzen altijd laag.

Met Koopsels heb je wel de garantie die je gewend bent. Want al onze artikelen zijn nieuw, nooit gebruikt en daardoor vallen ze 100% onder de garantie van de fabrikanten. Mocht je een artikel hebben ontvangen dat defect is, dan ruilen we dat gewoon om of je krijgt het geld terug.

Ons aanbod wisselt elke week. Daarom is het handig om minstens één keer per week op Koopsels te kijken. We lopen elke dag tegen voordeeltjes aan die we natuurlijk snel in de webshop plaatsen. De meeste artikelen staan in ons magazijn. Dat is dus vandaag bestellen, morgen in huis. De grotere artikelen hebben soms een iets langere levertijd (enkele dagen). Dat wordt vermeld bij de omschrijving van de artikelen.

Koopsels levert alleen nieuwe artikelen. Vaak in de originele verpakking en altijd onder volledige fabrieksgarantie. Het kan wel zijn dat de verpakking open is geweest, of dat er verschillende prijsstickers op zitten. Maar de laagste prijs is die van Koopsels, daar koop jij het voor!