Onze belofte

  • 5 jaar garantie op alle kranen
  • Alle kranen worden gratis verzonden
  • Landelijke servicedienst
  • 14 dagen recht op retour
  • Vragen?

Kranen Er zijn 166 producten

Keukenkranen zijn een echte eyecatcher geworden in de keuken. Van strak design tot gepatineerd klassiek. Achter elke kraan schuilt echter een moderne techniek die de bediening en het gebruiksgemak dienen. Alle kranen worden door de fabrikant gegarandeerd (zie pagina garantie) mits er in het watercircuit twee filerstopkranen worden gemonteerd. Deze filterstopkranen filteren eventueel gruis en zwevende deeltjes uit het warme en koude water. Hierdoor wordt het binnenwerk van de kraan schoon gehouden en blijft deze goed functioneren.

De keukenkranen zijn verdeeld over drie soorten van bediening; eenknops-, tweeknops- en eenhendelmengkraan. De meeste mengkranen hebben een draaibare en/of verstelbare uitloop. Let bij uw keuze op de uitstroomhoogte.

Plaatsing van de kraan.

U kunt de kraan plaatsen op uw keukenblad of op de spoelunit. Bij plaatsing op de spoelunit een een verstevigde montageplaat aan te bevelen.

Subcategorieën

Eenhendel mengkraan

Met een eenhendelmengkraan bedient u met één hendel zowel de waterhoeveelheid als de temperatuur (van alleen koud, via mengen tot alleen warm).

per pagina
Product 1 - 12 van 166 producten