In de keuken Er zijn 524 producten

In deze categorie treft u allemaal artikelen aan die bij een keuken horen. Van keuken inbouw apparatuur tot kranen, verlichting en afvalemmers.
Natuurlijk allemaal nieuw te leveren en vaak weer tegen aantrekkelijke prijzen.
Voor de meer exclusieve modellen kan een langere levertijd gelden. Dat wordt dan in de omschrijving gemeld.
Ook hier zijn weer alle producten boven de € 35,- zonder aanvullende (verzend)kosten en inclusief BTW.

Subcategorieën

Afvalemmers

De inbouw afvalemmers zijn geschikt voor lades of kasten. Bij een kast-inbouw kunt u selecteren op bodem-, front-, of wandmontage. Bij de meeste inbouw systemen is afvalscheiding middels twee- of drie bakken mogelijk.

De vrijstaande afvalemmers hebben voet- of handbediening.

Kranen

Keukenkranen zijn een echte eyecatcher geworden in de keuken. Van strak design tot gepatineerd klassiek. Achter elke kraan schuilt echter een moderne techniek die de bediening en het gebruiksgemak dienen. Alle kranen worden door de fabrikant gegarandeerd (zie pagina garantie) mits er in het watercircuit twee filerstopkranen worden gemonteerd. Deze filterstopkranen filteren eventueel gruis en zwevende deeltjes uit het warme en koude water. Hierdoor wordt het binnenwerk van de kraan schoon gehouden en blijft deze goed functioneren.

De keukenkranen zijn verdeeld over drie soorten van bediening; eenknops-, tweeknops- en eenhendelmengkraan. De meeste mengkranen hebben een draaibare en/of verstelbare uitloop. Let bij uw keuze op de uitstroomhoogte.

Plaatsing van de kraan.

U kunt de kraan plaatsen op uw keukenblad of op de spoelunit. Bij plaatsing op de spoelunit een een verstevigde montageplaat aan te bevelen.

per pagina
Product 1 - 12 van 524 producten